jump to navigation

Osloboere for bevaring av Hardanger august 10, 2010

Posted by Fredsvenn in Uncategorized.
trackback

Save Hardanger

To harde angrep på Hardangernaturen er i ferd med å materialisere seg: Hardangerbrua og den store kraftkledningen i luftspenn fra Sima i Eidfjord i øst til Samnanger i vest. Men mens Hardangerbrua skal krysse fjorden fra et punkt til et annet, men likevel vil bryte fjordprofilen fra lang avstand, klarer kraftledningen å få med seg de fleste fjordbygdene i Hardanger.

Den 14. august mobiliseres det til «protestmarsj» i Hardanger. Turen går fra Sjusete til Soldal. Dette er et populært turområde som vil bli direkte berørt av de planlagte kraftlinjene. Underveis på turen blir det appeller og kulturelle overraskelser, og vi avslutter ved grendehuset på Soldal hvor det vil bli muligheter for å kjøpe mat.

Samme dag som Bevar Hardanger arrangerer markering arrangeres det en en markering i Oslo for å vise at ikke alle som bor i hovedstaden vil overkjøre lokalbefolkningens vilje og rasere Hardangers natur. Markeringen vil finne sted på Eidsvolds plass foran Stortinget kl. 11:30 – 18.00. Lag en håndplakat, mal et banner eller kom som du er. Inviter med deg venner og kjente og la byturen på lørdag begynne med å vise motstand mot monstermastene. Programmet for markeringen er ennå ikke ferdig. Innspill og ideer mottas med takk på benjamil@gmail.com

Bevar Hardanger

Meld deg på som aksjonist!

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: